BMW » Modellen » De BMW 2 Serie Active Tourer

BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

VANAF €35.043,- OF PRIVATE LEASE V.A. €475,- PER MAAND.

Bepaalt het ritme van de stad. Met plezier. Met stijl. Met karakter. De BMW 2 Serie Active Tourer hoort thuis in de metropolen van nu. Net als de pleinen en cafés, de lanen en kruisingen. Speels en met elan toont hij zich heer en meester over de uitdagingen van de stad. Dynamisch en wendbaar door smalle steegjes of veelzijdig en efficiënt volgens een strakke planning – de perfecte auto voor iedereen die actief onderweg is. Ontdek de verschillende

aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 2 Serie Active Tourer in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 2 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Niet alleen op het eerste gezicht een blikvanger: de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer is indrukwekkend vanuit elk perspectief – en met elk detail. De grote nierengrille en de doorlopende luchtinlaten in de voorbumper verraden zijn dadendrang, de LED koplampen onderstrepen de charismatische uitstraling. Het dynamische silhouet met de horizontale taillelijn en de opvallend gevormde dorpelverbreders verlenen de BMW 2 Serie een sportief en modern karakter. De duidelijk vormgegeven proporties en accenten worden naadloos overgenomen in het interieur. Als u onderweg bent met de BMW 2 Serie Active Tourer, is dat het gemakkelijkste wat er is. Deze auto biedt namelijk volop ruimte en flexibiliteit. Met tot 1.510 liter variabele bagageruimte is hij altijd paraat voor nieuwe activiteiten. En tegelijk extreem uitnodigend: grote portieren zorgen voor comfortabel in- en uitstappen, de optionele zonder aanraking te openen en te sluiten bagageklep maakt het beladen nog eenvoudiger en biedt maximaal comfort. Voor alles wat op uw to-do-lijst staat.

RIJDYNAMIEK.

Vermogen. Power. Controle. De efficiënte motoren van de BMW 2 Serie Active Tourer zijn te porren voor iedere sprint. Van de bijzonder zuinige 3-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 4-cilinder benzinemotor: de BMW 2 Serie Active Tourer laat zich op elk moment van zijn sportieve kant zien. En nog uiterst soepel ook, dankzij een sportief afgestemde 7-traps Steptronic Sport transmissie met dubbele koppeling of de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive. Voor optimale grip en meer rijplezier. Tegelijk zorgen het optimale adaptieve onderstel en de talrijke aerodynamische maatregelen voor optimaal contact met de weg. Met de Driving Experience Control wisselt u met één druk op de knop tussen de verschillende rijprogramma's – bijzonder comfortabel tot extreem sportief. Pure rijdynamiek, onderweg door de jungle van de grote stad.

RIJASSISTENTIE.

Geavanceerde assistentiesystemen zorgen voor maximale veiligheid en comfort. En met BMW ConnectedDrive bent u altijd ontspannen onderweg. Gekoppelde digitale services en apps alsook de intelligente assistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot bieden u zowel op korte als op lange ritten uitgebreide ondersteuning. Voor een optimale centraalstelling van de bestuurder in de BMW 2 Serie Active Tourer zijn alle weergave- en bedieningselementen overzichtelijk geplaatst en goed bereikbaar. Zo bereikt u veilig uw bestemming zonder nieuwe doelen uit het oog te verliezen en geniet u van eenvoudige en ontspannen mobiliteit – iedere dag.

ONTDEK ONS BMW 2 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 2 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 2 Serie occasions. Voordat de BMW 2 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 2 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 2 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 2 Serie modellen.

BMW 2 SERIE PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 475, per maand.

BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Lease Edition | Handgeschakeld
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Lease Edition | Automaat
BMW 2 Serie Active Tourer 218i Executive Lease Edition
BMW 2 Serie Active Tourer 218i High Executive Lease Edition
BMW 2 Serie Gran Tourer 218i High Executive | Lease Edition |
BMW 2 Serie Gran Tourer 218i Executive Lease Edition