BMW » BMW Modellen » BMW i Family » De BMW i3

DE BMW i3.

De BMW i3 is dé duurzaamste elektrische auto. De BMW i3 heeft een actieradius van 260 KM en is 100% elektrisch, 0% uitstoot en gebouwd met 100% windenergie, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Met stoelbekleding voor 34% gemaakt van oude PET-flessen. De BMW i3 geeft uitdrukking aan een bewuste lifestyle. Vormgegeven in een progressieve vormtaal die van buiten helderheid en in het interieur loungekarakter uitstraalt. Voorzien van een lichtheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een auto met trendsettende individualiteit. Het huidige model van de BMW i3 wordt niet meer nieuw geproduceerd, er zal in 2022 een nieuwe i3 aangekondigd worden. 


DE HIGHLIGHTS.

BMW i3 Achterkant

01 Opladen. 

Met de individuele oplaadmogelijkheden van BMW Charging staan alle wegen voor u open en is uw BMW i3 altijd opgeladen. Profiteer van onze talrijke, op maat gemaakte aanbiedingen – en ontdek hoe elektrisch rijden net zo eenvoudig, flexibel en transparant is als u wilt. De BMW i3 maakt elektrisch rijden geweldig.

BMW i3 Interieur

02 Duurzaam. 

Duurzaamheid is bij BMW i erg belangrijk. Het is het uitgangspunt van ons handelen. Daarom is de gehele levenscyclus van de BMW i3 vormgegeven in lijn met het principe van minimaal gebruik van middelen en maximale duurzaamheid.

BMW i3 Unique Forever

03 Unique Forever.

Het energieke, individuele en futuristische design van de BMW i3 Unique Forever Edition staat voor toekomstgerichte mobiliteit.

 

 

BMW i3 Grille

04 Meer dan alleen auto.

De BMW i3 volgt geen trends; hij geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Vormgegeven in een progressieve vormtaal die vanbuiten helderheid en in het interieur loungekarakter uitstraalt. Voorzien van een lichtheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een auto met trendsettende individualiteit.


Recyclede materialen.

Het interieur van de BMW i3 zit vol met recyclede en natuurlijke materialen. Van recyclede PET flessen tot hout van de snelst groeiende eucalyptus boom uit duurzame Europese bosbouw, FSC-gecertificeerd natuurlijk.

Op de bestuurder gericht dashboard.

Het dashboard van de i3 is gefocust op de bestuurder, hierdoor wordt het rijden van de BMW i3 geweldig!

Intelligente technologieën .

Niets missen als u onderweg bent. Dat is precies waar de talrijke digitale diensten en bestuurdersassistentiesystemen voor zorgen.

BMW i MODELLEN.

Het aanbod van elektrische BMW modellen wordt steeds groter, naast de BMW i3 bevat het gamma ook de BMW i4, de BMW iX3 en de BMW iX. Er is nu al een ruime keuze aan verschillende modellen volledig elektrische BMW's. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de plugin hybride versies van de 2 serie tot en met de x5. Ontdek ons aanbod aan elektrische of hybride modellen hier:

BMW i3 Voorkant

ONTDEK ONS BMW i3 AANBOD.

Bent u op zoek naar een gebruikte BMW i3?

Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW i3 occasions. Voordat de BMW i3 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW i3 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW i3 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW i3 modellen.

BMW-i3-KH-3-min.jpg
BMW-i3-KH-1-min.jpg
BMW-i3-KH-2-min.jpg
BMW-i3-KH-5-min.jpg
BMW-i3-KH-4-min.jpg


MOTOREN EN PRIJZEN.

  • Leverbaar vanaf € 39.995,-
  • 170 pk
  • Actieradius: 260 KM
  • Leverbaar vanaf € 43.690,-
  • 184 pk
  • Actieradius: 260 KM

RUIME KEUZE AAN OPTIES.

Bij elk model horen verschillende motor-transmissiecombinaties. U heeft twee keuzes bij de BMW i3. Bekijk alle opties en de bijbehorende prijzen in de onderstaande brochure en prijslijst.

 

BMW i3 Voor

BEKIJK DE ACTUELE VOORRAAD OCCASIONS.

De verschillende BMW i3 occasions.


VEELGESTELDE VRAGEN.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW i3 bekijken.

Jazeker! De BMW i3 is al vanaf € 429,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW i3 voor private lease hier.

De BMW i3 kent standaard geen voorbereiding voor Apple Carplay. Maar met toevoeging van minimaal het BMW Connected Package Professional heeft uw BMW een voorbereiding voor Apple CarPlay. Hiermee kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Nee, de BMW i3 heeft een trekhaak niet als optie.

De bagageruimte is 260 L normaal en 1.100 L met neergeklapte achterbank