BMW » BMW Modellen » De BMW 6 Serie

DE BMW 6 Serie Gran Turismo.

Leverbaar vanaf  € 80.908,- of in private lease vanaf € 1.609,-

De BMW 6 Serie Gran Turismo is verfijnd in elk opzicht. De auto staat voor elegant en uniek design, uitstekende rijdynamiek en daarnaast een hoogstaand reiscomfort. De auto beschikt over opvallend exterieur met een nieuwe BMW nierengrille. Door het nieuwe aangepaste lichtontwerp komt de BMW  nog progressierover over. Het interieur biedt een luxueuze ruimte, veredelt met hoogwaardige materialen en innovatieve uitrusting. Door deze combinaties kan de reis met de BMW 6 Serie Gran Turismo niet lang genoeg duren.

 


DE HIGHLIGHTS.

BMW 6 Serie Panoramadak

01 Glazen panoramadak. 

Het glazen panoramadak biedt geopend veel frisse lucht. Daarnaast zorgt het voor een aangenaam licht interieur. Volledig automatisch te openen en te sluiten.

BMW 6 Serie Nieren Grille

02 Nierengrille. 

De grote eendelige BMW nierengrille zorgt als karakteristiek designmerk voor een zeer aanwezige en dynamische uitstaling van de BMW.

BMW 6 Serie Laserlight

03 BMW Laserlight. 

BMW Laserlight schijnt in de laser grootlichmodus tot wel 650 meter. Dit is bijna dubbel zo ver als conentionele koplampen. Veiligheid neemt door het betere zicht aanzienlijk toe.

BMW 6 Serie Bedieningspook

04 Keramiekapplicaties voor bedieningselementen. 

Exclusieve keramiekapplicaties op o.a. de transmissiehendel, volume- en temperatuurregelaars. Deze creëren een hoogwaardige en luxueuze uitstraling.


INTERIEUR & EXTERIEUR.

De BMW 6 Serie Gran Turismo heeft indrukwekkende designuitrustingen voor exterieur en interieur. Deze onderscheiden de auto van de massa. De nieuw vormgegeven BMW nierengrille en het BMW laserlight bepalen de dynamische voorzijde. Als optie kan er gekozen worden voor het M sportremsysteem met donkerblauwe of rode remklauwen, een opvallende blikvangen in het zijaanzicht en biedt tegelijkertijd de beste vertraging. Trapeziumvormige uitlaateindpijpen onderstrepen de sportiviteit van de brede achterzijde. Daarnaast is het exclusieve karakter van de BMW terug te zien in het interieur. Het interieur beschikt over bijzondere details zoals de bedieningselementen met keramiekapplicaties en het glazen panoramadak.

 

RIJDYNAMIEK.

De BMW 6 Serie Gran Turismo heeft efficiënte motoren, intelligente vierwielaandrijving en comfortabele ondersteltechnologiën in overzicht. Buitengewoon dynamisch en comfortabel. De BMW 6 Serie Gran Turismo combineert perfect afgestemde onderstelcomponenten met een toekomstgerichte technologie: Executive Drive. Het onderstelregelsysteem met geïntegreerde luchtvering voor en achter biedt uitstekend rijcomfort en uitmuntende rijdynamische eigenschappen. In snelle bochten gaat de anti-rolstabilisering het hellen van de auto actief tegen, wat de rijdynamiek verhoogt en samen met de Integral Active Steering voor nog meer stabiliteit en wendbaarheid zorgt. In combinatie met een efficiënte en evenwichtige 6-cilinder dieselmotor of de 6-cilinder benzinemotor die graag hoog in de toeren doortrekt, is rijplezier op zowel korte als lange ritten gegarandeerd.

 

RIJASSISTENTIE.

Het BMW Head-Up Display en het 12,3 inch Control Display zorgt de BMW 6 Serie Gran Turismo er samen met intelligente veiligheidssystemen, waaronder Driving Assistant Plus en de Parking Assistant, voor dat de bestemming altijd comfortabel en veilig wordt bereikt.

 

BMW 6 Serie Zijkant

ONTDEK ONS BMW 6 SERIE GRAN TURISMO AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 6 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 6 Serie Gran Turismo occasions. Voordat de occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste occasion er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 6 Serie modellen.

BMW 6 SERIE GRAN TURISMO PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 1.606,- per maand.

BMW 6 Serie GT Achterkant
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg

VASTBERADEN TOT IN HET EXTREME.

Modellen en uitrustingen voor de BMW 6 Serie Gran Turismo.

BMW 6 Serie Standaard

Standaarduitvoering. 

De standaarduitvoering beschikt o.a. over Driving Assistent Professional, 19 inch lichtmetalen BMW wielen en een automatisch dimmende buitenspiegel. In het interieur creëren de ergonomische sportstoelen in combinatie met bijpassende interieurlijsten de juiste ambiance voor het volgende avontuur.

BMW 6 Serie Luxury

Luxury Line.

De Luxury Line toont de BMW 6 Serie Gran Turismo van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglans chroom verlenen het exterieur een exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

BMW 6 Serie M Sport

M Sportpakket.

Het M Sportpakket verleent de BMW 6 Serie Gran Turismo een bijzonder sportieve uitstraling. De sportieve designelementen aan voor- en achterzijde benadrukken dit nog eens. Afgerond wordt het dynamische profiel door exclusieve carrosseriekleuren, sportieve lichtmetalen M wielen en talrijke details in het interieur.


VEELGESTELDE VRAGEN.

De BMW 6 Serie Gran Turismo heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 77.742,-.

U kunt hier het huidige aanbod van occasions van het model BMW 6 Serie Gran Turismo bekijken.

Jazeker! De BMW 6 Serie Gran Turismo is al vanaf €1.609,- per maand beschikbaar. Bekijk de actuele voorraad van BMW 6 Serie Gran Turismo voor private lease hier.

De BMW 6 Serie Gran Turismo met de motorisering xDrive is vierwielaangedreven. 

De BMW 6 Serie Gran Turismo heeft een voorbereiding voor Apple CarPlay, zo kunt u uw telefoon draadloos verbinden en heeft u toegang tot telefonie, iMessage, Whatsapp, TuneIn, Spotify en Apple Music. Ook kunt u Siri gebruiken via een toets op het stuur.

Ja de BMW 6 Serie Gran  Turismo heeft een trekhaak als optie.

Ja zeker, de BMW 6 Serie Gran Turismo kan een caravan 

De bagageruimte is standaard 610 liter, met de achterbank neergeklapt is het zelfs 1800 liter.

Nee. De BMW 6 Serie Gran Turismo is helaas niet beschikbaar in een hybride.