BMW PRIVATE LEASE.

Tijdelijk vanaf €585,- per maand. 

Met BMW Private Lease rijdt u privé in een nieuwe BMW voor een vast bedrag per maand. Iedereen wilt zorgeloos een nieuwe BMW rijden, maar bij de aanschaf van uw BMW kunnen eigendom, verantwoordelijkheid en kosten moeilijke aspecten zijn om mee om te gaan. Met BMW Private Lease kunt u genieten van het rijplezier terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over (bijkomende) kosten. U hoeft geen initiële investering te doen en kunt zelf beslissen hoelang het BMW Private Lease contract loopt.

Rijd altijd in een nieuwe BMW
Vast all-in maandbedrag
Beschermd bij inkomensverlies
Geen initiële aanschafkosten
Flexibele looptijden

BMW PRIVATE LEASE AANBOD

ONTDEK ONS AANBOD.

Onderstaand vindt u een greep uit het BMW Private Lease aanbod. Uiteraard is elk model te verkrijgen in de Private Lease, voor een overzicht van alle modellen kunt u op de onderstaande link klikken.

BMW PRIVATE LEASE VOORDELEN

DE VOORDELEN VAN BMW PRIVATE LEASE.

BMW Private Lease biedt luxe en comfort zonder risico's: alle kosten zijn gedekt en u dient alleen nog zelf de benzine of de boetes te betalen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Daarnaast bent u ook beschermd; als u de Private Lease kosten niet meer kan betalen omdat u uw baan verliest of uw privé situatie wijzigt, dan kan u kosteloos het Private Lease contract ontbinden. Ten slotte biedt het ook flexibiliteit door verschillende contractlengtes variërend van 12 tot 60 maanden.

In het kort:

  Een gloednieuwe BMW rijden
  Een vast bedrag per maand, u hoeft enkel nog te tanken of laden
  Verzekering, wegenbelasting, onderhoud, afschrijving en rente zijn inbegrepen
  Geen hoge aanschafkosten
  Geen fiscale bijtelling
  Geen hoge aanschafkosten
  Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

BMW PRIVATE LEASE INFORMATIE

MEER OVER BMW PRIVATE LEASE.

Hoe werkt private lease?

Hoe werkt private lease?Private lease is een populair alternatief voor het kopen van een auto. Bij private lease huur je als particulier een auto voor een vooraf vastgestelde periode,...

Wilt u nog meer weten over de kenmerken en bijzonderheden van Private Lease? Dan helpen wij u graag persoonlijk op weg.

> Whatsapp met ons
>Contactformulier

Yes

Aan BMW Private Lease zitten wel voorwaarden vast. Er zijn standaard voorwaardes, zoals dat u 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Daarnaast dient u ook te voldoen aan de minimum inkomenseis en zal er een krediet check uit worden gevoerd of u daadwerkelijk in staat bent om het maandbedrag te voldoen. Zo zal er worden gevraagd of u over een vast contract of voor een bepaalde tijd beschikt. Ook kun je als ZZP’er, AOW’er of ondernemer ook een BMW particulier leasen, u dient ons dan wel te voorzien van (jaar)cijfers.

Het leasen van een BMW valt bij Dubbelsteyn onder het ‘keurmerk Private Lease’. Het keurmerk Private Lease zorgt voor financiële bescherming en transparantie. Alle kosten zijn vooraf bekend en het maandbedrag kan niet tussentijds verhoogd worden. Daarnaast zorgt het ook voor bescherming bij gedwongen en niet-verwijtbaar ontslag, een echtscheiding, verlies van rijbevoegdheid langer dan zes maanden op basis van medische gronden en het overlijden van de contractnemer. U kunt dan kosteloos het contract opzeggen.