DE BMW X7.

Een statement van luxeklasse: de nieuwe BMW X7 is de elegante samensmelting van uitstraling en persoonlijkheid. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning ziet hij er lichtvoetig en wendbaar uit – dankzij zijn puristische design en sportieve vormtaal. Ondertussen biedt het royale ruimteaanbod in het interieur een toonaangevende combinatie van exclusiviteit, functionaliteit en vrijheid; ongekend comfort tot aan de derde zitrij. Van nature stijlvol met een elegant karakter.

Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW X7 in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW X7 occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Nieuwe dimensies van aantrekkingskracht. Al op het eerste gezicht wordt duidelijk dat de nieuwe BMW X7 een heel bijzondere uitstraling en zelfverzekerdheid bezit. De combinatie van royale oppervlakken en verfijnde designlijnen geeft de auto een buitengewone grandeur en elegantie. Het hart van het indrukwekkende, rechtopstaande silhouet van de voorzijde is de markante nierengrille. Beide nieren van de grille zijn met elkaar verbonden en lijken zo één groot element dat harmonieus in de voorzijde is geïntegreerd. Ook het innovatieve BMW Laserlight geeft de voorzijde een unieke uitstraling. Het schijnt in grootlichtmodus tot 600 meter ver, zodat een perfecte symbiose van prestaties en design ontstaat. Een innovatief statement met de grootste technologische ambities en een overweldigende eerste indruk.

Het overweldigende gevoel bij de aanblik van de BMW X7 wordt nog eens versterkt door het bijzondere interieur. Modern en tijdloos design ontmoet esthetische precisie en buitengewoon comfort. Nauwkeurig uitgewerkte details en hoogwaardige materialen worden gecombineerd met doordachte functionaliteit en creëren een unieke ambiance. Dankzij de unieke comfortabele zitplaatsen tot voor wel zeven personen geniet men overal in de BMW X7 van een eersteklas rijbeleving. Voor een nog luxer en comfortabeler reisgevoel kunt u ook voor zes zitplaatsen kiezen. Twee afzonderlijke comfortstoelen in de tweede zitrij met individueel verstelbare armleuningen bieden voldoende ruimte om heerlijk achterover te kunnen leunen en te ontspannen. De BMW X7 – indrukwekkend, vanaf het moment dat u instapt tot u weer uitstapt.

RIJDYNAMIEK.

Superioriteit, zo ver het oog reikt. De nieuwe BMW X7 is een luxe SAV met echt offroad-potentieel. Met het xOffroad Pack, waarmee u zowel op de weg als op minder vaste ondergrond altijd veilig en vlot onderweg bent. Vier activeerbare offroad rijprogramma's passen de vierwieldaanrijving xDrive nog exacter aan de huidige ondergrond aan – voor een nog betere tractie op zand, steen, gravel of sneeuw.

Zelfs de basisuitvoering van de BMW X7 wordt standaard geleverd met Adaptieve luchtvering op voor- en achteras inclusief automatische niveauregeling. Deze zorgt voor een sterkere demping en een optimale voertuigbalans. Hiermee wordt een constant niveau van de auto met maximaal rijcomfort gegarandeerd. Daarnaast bieden het innovatieve onderstelregelsysteem en de Integral Active Steering maximale controle en comfort op elke ondergrond. En dankzij het M Sportuitlaatsysteem doet ook het motorgeluid niet onder voor de dynamische prestaties.

RIJASSISTENTIE.

Het buitengewone comfort van de BMW X7 begint al voor het instappen: met de BMW Digital Key heeft u voortaan zelfs geen sleutel meer nodig. Innovatieve technologieën zoals de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW Personal CoPilot en andere geavanceerde ConnectedDrive Services maken elke rit zo aangenaam mogelijk. Daarnaast is het vernieuwende infotainmentsysteem dat met gebaren kan worden bediend, altijd up-to-date dankzij regelmatige ’over the air’ software-upgrades.

ONTDEK ONS BMW X7 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X7? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW X7 occasions. Voordat de BMW X7 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X7 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X7 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X7 modellen.

BMW X7 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € XXX per maand.