DE BMW X6.

Compromisloos en non-conformistisch – de nieuwe BMW X6 is uitdagend assertief. Kijk maar eens naar de zeer atletische carrosserie en de nieuwe, onderscheidende designtaal met fascinerende exclusiviteit en visionaire technologieën zoals de indrukwekkende BMW nierengrille 'Iconic Glow'. Een ding is direct duidelijk: dit is absolute dominantie, die de nieuwe BMW X6 op elke weg zeer vastberaden uitdraagt dankzij een krachtige motor, een nauwkeurig afgesteld onderstel en kenmerken zoals het xOffroad pack. Ervaar hoe de BMW X6 op ongekende wijze

verwachtingen weet te overtreffen. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW X6 in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW X6 occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Trekt de aandacht: de nieuwe BMW X6 hoeft niet eens te rijden om op te vallen in de massa. Dat doet hij al bij stilstand met zijn expressieve design. De gespierd ogende carrosserie van de nieuwe BMW X6 straalt pure kracht uit. Zijn atletische designtaal wordt versterkt door de robuuste 22 inch lichtmetalen M wielen in V-spaakstyling. Als deze indrukwekkende wielen in beweging komen, gaat de hartslag omhoog. Maar zijn uitgesproken karakter komt in het bijzonder na zonsondergang naar voren dankzij de exclusieve BMW 'Iconic Glow' nierengrille. Uitrustingsmogelijkheden zoals het BMW Laserlight in specifiek X design en het glazen panoramadak Sky Lounge zijn aanvullende, typerende accenten. Het interieur is al even indrukwekkend met exclusieve designdetails zoals de glasapplicatie ‘CraftedClarity’, de sportstoelen en de ambianceverlichting. En dankzij exclusieve materialen en een op de bestuurder gerichte cockpit biedt het interieur een gelijkwaardige mate van prikkels en ontspanning.

RIJDYNAMIEK.

Met de kenmerken van een geboren leider: de nieuwe BMW X6 is in elk opzicht indrukwekkend. De topprestaties van de 530 pk 8-cilinder benzinemotor, de buitengewone precisie van het Adaptieve M onderstel Professional, de optimale samenwerking tussen adaptieve luchtvering op voor- en achteras en het xOffroad Pack maken de BMW X6 op ieder terrein heer en meester. Met het xOffroad Pack bent u zowel op de weg als op minder vaste ondergrond altijd veilig en vlot onderweg. Vier individueel selecteerbare offroad-rijprogramma's passen de vierwielaandrijving xDrive nog exacter aan de actuele ondergrond aan – voor een nog betere tractie op zand, steen, gravel of sneeuw. Ervaar de dominantie tot in detail.

RIJASSISTENTIE.

Gespierde intelligentie: de technologie van de nieuwe BMW X6 evenaart in elk opzicht zijn atletische prestaties. Zo zorgt het innovatieve BMW Laserlight in X design voor een krachtig ogende voorzijde met een geconcentreerde blik. Na het openen van het portier – eenvoudig en gemakkelijk door BMW Digital Key met gebruik van uw smartphone of de als alternatief beschikbare BMW Key Card – wordt de bestuurder verwelkomd door state of the art communicatie- en entertainmentsystemen. Bekerhouders met temperatuurregeling houden een drankje met een druk op de knop warm of koud. Het Bowers & Wilkins Surround System omringt u met weergaloos geluid, terwijl u via het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0 uw ritten kunt plannen. Onderweg zorgen de nieuwste BMW assistentiesystemen ervoor dat de bestemming niet alleen met het grootst mogelijke comfort, maar ook veilig wordt bereikt. Technologie ontmoet dadendrang.

ONTDEK ONS BMW X6 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X6? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW X6 occasions. Voordat de BMW X6 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X6 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X6 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X6 modellen.

BMW X6 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € XXX per maand.