DE BMW X4.

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie

met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW X4 in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW X4 occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

De BMW X4 is expressief en zelfverzekerd – tot in de kleinste details. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij brengt samen wat in dit segment nog niemand bij elkaar heeft gebracht: de kenmerkende kracht van een BMW X model en de esthetiek van een klassieke coupé. De dynamische lijnen van de coupé-achtige daklijn geven de BMW X4 een sportief silhouet. Dit wordt verder versterkt door de brede en atletische achterzijde en de brede full-LED achterlichten. De krachtige voorzijde met de LED koplampen, de brede wielbasis en de omvangrijke wielkasten benadrukken de X genen van de auto. Met zijn atletische verschijning maakt de BMW X4 indruk op alle fronten. Het interieur is zeer aansprekend qua gevoel en design. Het met Sensatec beklede instrumentenpaneel geeft het interieur een hoogwaardig voorkomen. De individueel verstelbare sportstoelen voor bestuurder en bijrijder bieden talrijke handmatige instellingsmogelijkheden.

RIJDYNAMIEK.

Als het gaat om dynamiek is geen uitdaging te groot voor de BMW X4. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn kenmerkende impulsieve karakter. Het bijzonder lage zwaartepunt verbetert de wendbaarheid en stuurprecisie van de BMW en zorgt tegelijkertijd voor hoge rijstabiliteit bij een gereduceerde rolneiging van de carrosserie. Zo is het mogelijk om optimaal te profiteren van de buitengewoon sportieve rijdynamiek. Daarnaast zorgen het Adaptieve M Onderstel en een dynamischer afgestelde Variable Sport Steering ervoor dat de BMW X4 elke taak met consequente stabiliteit, maximale precisie en een unieke handling tot een goed einde brengt.

RIJASSISTENTIE.

De topprestaties van de BMW X4 worden consequent van de weg naar het world wide web doorgetrokken. De modernste bestuurdersassistentiesystemen zorgen voor een maximum aan veiligheid en comfort, terwijl het innovatieve infotainmentsysteem u tegelijkertijd entertainment en informatie biedt. En met de slimme digitale services van BMW ConnectedDrive blijft u onderweg steeds optimaal verbonden – voor een eenvoudige en ontspannen dagelijks mobiliteit.

ONTDEK ONS BMW X4 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X4? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW X4 occasions. Voordat de BMW X4 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X4 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X4 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X4 modellen.

BMW X4 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € XXX per maand.