DE BMW X3.

De BMW X3 is een statement van onbegrensde mogelijkheden en een expressie van pure aanwezigheid en vrijheid. Vanaf de eerste aanblik maakt de BMW X3 indruk met zijn atletische verschijning en fascineert met een opwindende rijervaring. Dankzij gedeeltelijk autonoom rijden en het intelligente vierwielaandrijvingsysteem BMW xDrive biedt de BMW X3 superieur rijcomfort op de weg en offroad. Hiermee zet de BMW X3 nieuwe benchmarks in zijn klasse en maakt één ding onmiskenbaar duidelijk: het maakt een groot verschil in hoe de berijder zijn bestemming bereikt.

Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW X3 in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW X3 occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Een beeld dat doet verlangen naar avontuur. De markante vormtaal van de BMW X3 geeft een nieuwe interpretatie van zelfvertrouwen en onafhankelijkheid. Zijn harmonieuze proporties, krachtige contouren en de extreme nadruk op de breedte van de voor- en achterzijde versmelten tot een indrukwekkende verschijning. Daarnaast overtuigt hij met een bijzonder hoogwaardige ambiance in het nieuw vormgegeven exclusieve interieur.

RIJDYNAMIEK.

De BMW X3 toont zich atletisch en heeft een duidelijke missie: dynamiek en veiligheid onvoorwaardelijk verenigen. Daarom biedt de BMW X3 in elke situatie, ook bij slechte weersomstandigheden of een gladde ondergrond, maximaal rijcomfort en duidelijk meer veiligheid. Dankzij de intelligente lichtgewichtconstructie en de nauwkeurig op elkaar afgestemde aerodynamische voorzieningen biedt de BMW X3 zijn indrukwekkende wegligging en zijn enorme trekkracht. De luchtregeling van de Active Air Stream nierengrille is uniek – als de behoefte aan koellucht laag is, blijft één klep automatisch gesloten. Dat zorgt voor optimale aerodynamica.

RIJASSISTENTIE.

Zeer moderne rijdersassistentiesystemen verhogen de rijbeleving in de BMW X3 nog verder. De uitrusting Driving Assistant Plus biedt meer comfort en veiligheid in eentonige of onoverzichtelijke verkeerssituaties en lange ritten in de stad, op provinciale wegen en snelwegen en bij kruisingen en het wisselen van rijstrook. Het herziene bedieningsconcept inspireert met intuïtieve gebruikersbegeleiding en praktische digitale functies – met maximale focus op uw behoeften en op weg naar autonoom rijden.

ONTDEK ONS BMW X3 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X3? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW X3 occasions. Voordat de BMW X3 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X3 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X3 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X3 modellen.

BMW X3 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 889,- per maand.