DE BMW X2.

Absoluut uniek. Extreem uitzonderlijk. De BMW X2 maakt zijn sportieve ambities duidelijk op het eerste gezicht. Met zijn gedurfde sportiviteit biedt hij dynamische en wendbare prestaties die ongeëvenaard zijn in zijn klasse. In combinatie met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is het de extraverte hoofdrolspeler van een nieuw tijdperk. Bent u er klaar voor? Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur en exterieur

in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW X2 in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW X2 occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

INTERIEUR & EXTERIEUR.

Adembenemend al bij de eerste blik: de zelfverzekerde voorzijde met de krachtige bumper en de grote, driedelige luchtinlaten. De unieke designtaal zet zich door aan de achterzijde. De bagageklep vormt een geheel met de achterbumper, wat zorgt voor een buitengewoon esthetische look. Met zijn atletische schouderlijn en licht dalende daklijn heeft de dynamische vormgeving van de BMW X2 een coupé-achtig karakter. Ideaal voor iedereen die graag nieuwe wegen inslaat. De BMW X2 zet het sportieve en elegante design van het exterieur systematisch door in het interieur – met de op de bestuurder gerichte cockpit, het progressieve bedieningsconcept en de hoogwaardige bekleding. Genereuze decoratieve oppervlakken onderstrepen de premium uitstraling, terwijl praktische opbergmogelijkheden het design op een verstandige manier afronden.

RIJDYNAMIEK.

Krachtige motoren. Directe besturing. Optioneel M Sportonderstel. Een uiterst precieze handling die maatstaven zet in deze klasse. Voor temperamentvolle dynamiek en levendige wendbaarheid – zowel tijdens de sprint als op de lange afstand, in de stad of op bochtige achterafwegen. Eigenschappen die nog verder versterkt kunnen worden met de optionele vierwielaandrijving BMW xDrive. Dit systeem voorziet de BMW X2 van uitmuntende tractie en spoorstabiliteit, waarmee hij zelfs de scherpste bochten neemt alsof hij op rails loopt. Snelle hartslag inbegrepen – voor iedereen die er klaar voor is.

RIJASSISTENTIE.

In de BMW X2 geniet u dankzij innovatieve BMW Connected+ services van de BMW Connected App van een optimale verbinding tussen smartphone en auto. Of u nu afspraken en routes plant en naar het navigatiesysteem stuurt, uw actuele positie in real time met anderen wilt delen of het laatste deel van de route wilt navigeren met uw smartphone om te voet op uw bestemming aan te komen. Ervaar een app die u het leven gemakkelijker maakt: BMW Connected maakt het mogelijk. De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt daarnaast voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het omvat de Collision & Pedestrian Warning met City remfunctie, de Lane Departure Warning, de grootlichtassistent en de Speed Limit Info, alsmede de met camera werkende Active Cruise Control met Stop & Go functie en Traffic Jam Assistant.

ONTDEK ONS BMW X2 AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW X2? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW X2 occasions. Voordat de BMW X2 occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW X2 occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW X2 er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW X2 modellen.

BMW X2 PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 689,- per maand.