BMW SERVICE INCLUSIVE.

U wilt uw BMW graag goed en zorgvuldig onderhouden, echter het liefst met zo min mogelijk onverwachte kosten. BMW Service Inclusive speelt daarop in met unieke en veelomvattende onderhoudscontracten voor de actuele BMW modellen. Het apart betalen voor elke werkplaatsbezoek is hiermee verleden tijd, wel zo'n geruststellende gedachte. Enige voorwaarde is dat het BMW Service Inclusive onderhoudscontract van een nieuwe BMW voor de eerste onderhoudsbeurt wordt afgenomen. Kies hieronder het BMW Service Inclusive onderhoudscontract dat bij u en uw nieuwe BMW past.

BMW Service Inclusive, omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud inclusief de daarbij benodigde originele BMW onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief, motorolie en oliefilter vervangen en vervanging van lucht-, micro- en brandstoffilters, bougies en remvloeistof.Vooruit denken is besparen.


KOSTENBEHEERSING.

Service- en onderhoudswerkzaamheden en slijtagereparaties met gebruik van Originele BMW Onderdelen voor een aantrekkelijk vast tarief.

KEUZEVRIJHEID.

Kies het pakket dat het beste bij uw behoeften past. U heeft keuze in de omvang van de services, de contractperiode en het kilometrage.

INTERNATIONAAL.

BMW Service Inclusive is wereldwijd geldig bij alle deelnemende BMW dealers en geautoriseerde BMW Erkend Service Partners.

OVERDRAAGBAAR.

BMW Service Inclusive gaat automatisch over op de volgende eigenaar en zorgt zo voor waardebehoud van uw BMW.

UITBREIDBAAR.

Een upgrade en/of uitbreiding is elk moment mogelijk gedurende de totale looptijd van het contract en tot negen maanden na verloop ervan.BMW SERVICE INCLUSIVE AANSCHAFFEN.

In onderstaande module kunt u voor uw BMW een service inclusive pakket aanschaffen. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.