DE BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ.

Een sportieve coupé gecombineerd met een elegante vierdeurs. Het resultaat is veelbelovend: meer stijl, meer ruimte, meer dynamiek. Welke rijbeleving u ook wenst, de BMW 4 Serie Gran Coupé voldoet aan elke eis. Zodra u plaatsneemt in de cockpit weet u hoe perfect uitgevoerde sportieve elegantie aanvoelt. Ontdek de verschillende aantrekkelijke uitvoeringen van interieur

en exterieur in combinatie met de innovatieve technologieën die binnen dit model schuil gaan tijdens een proefrit. U kunt ook bij ons terecht voor de BMW 4 Serie Gran Coupé in combinatie met private lease of bekijk eens onze BMW 4 Serie occasions. Neem voor meer informatie over dit model contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

DE HIGHLIGHTS.

BMW 4 Serie Gran Coupe
4 Serie Gran Coupe
Serie Gran Coupe
Gran Coupe

INTERIEUR & EXTERIEUR.

De aantrekkingskracht van de BMW 4 Serie Gran Coupé openbaart zich al op het eerste gezicht. De elegante vierdeurs combineert fascinerende esthetiek en de voor BMW kenmerkende performance met doordachte functionaliteit. De grille en de LED koplampen duiden op een krachtige sportiviteit en de kenmerkende LED mistlampen maken het sportieve vooraanzicht compleet. In het interieur overtuigt hij met royale hoofd- en beenruimte, een grote bagageklep en bijzondere designelementen. Dat maakt de BMW 4 Serie Gran Coupé tot een perfecte synthese van elegantie, esthetiek en sportiviteit.

RIJDYNAMIEK.

Vanaf het allereerste moment toont de BMW 4 Serie Gran Coupé zijn ambities: zijn opwindende sportiviteit, zeer precieze handling en optimale rijcomfort bieden de bestuurder samen met een opwindend sportieve rijervaring met een perfecte wegligging – ook in bochten. Bovendien dragen het lage zwaartepunt, de optimale gewichtsverdeling, de hoge carrosseriestijfheid en de motoren met BMW TwinPower Turbo technologie bij aan een unieke rijbeleving. Het eindresultaat: maximale rijdynamiek en wendbaarheid in de sportief elegante vierdeursauto.

RIJASSISTENTIE.

In de BMW 4 Serie Gran Coupé bent u onderweg perfect verbonden. Dankzij een reeks innovatieve technologieën – van navigatie en infotainment tot toepassing van uw persoonlijke smartphone-apps. Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Het zorgt ervoor dat u nog comfortabeler en veiliger op uw bestemming aankomt.

Gran Coupe

ONTDEK ONS BMW 4 SERIE AANBOD.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW 4 Serie? Bij Dubbelsteyn hebben wij een ruim aanbod BMW 4 Serie occasions. Voordat de BMW 4 Serie occasion bij ons in de verkoop gaat, controleren wij of de auto én alle functionaliteiten in perfecte conditie zijn, zoals u mag verwachten van een BMW dealer. Zo bent u verzekerd van veel veilige kilometers in uw nieuwe BMW 4 Serie occasion. De BMW Premium Selection biedt u zorgvuldig geselecteerde BMW modellen in combinatie met exclusieve service.

Ons aanbod verandert regelmatig, dus wanneer uw gewenste BMW 4 Serie er even niet tussen zit, neem dan contact met ons op of bezoek de website op een later moment nog eens. Via onderstaande knop vindt u onze actuele voorraad aan gebruikte en nieuwe BMW 4 Serie modellen.

BMW 4 SERIE GRAN COUPÉ PRIVATE LEASE.

Al vanaf € 599,- per maand.

BMW 4 Serie