EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK.

Exclusief bij Dubbelsteyn en de Fonkert.

Om u zo veilig en voorzichtig mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij u een persoonlijke afspraak aan. Deze afspraak zal in het teken staan van extra zorgvuldigheid en plaatsvinden in een door ons afgezonderde en veilige ruimte, waarin u niet in contact hoeft te komen met andere personen, behalve de verkoopadviseur. De afspraak kan zowel tijdens openingstijden, als buiten de openingstijden van de showroom plaatsvinden ('s avonds en ook op zondag)*.


Vrijblijvend, veilig en gebaseerd op uw wensen.

Binnen de gecreëerde ruimte houden wij het contact met andere personen, en daarmee het risico, minimaal. U kunt op deze manier persoonlijk, vertrouwd en veilig met een van onze verkoopadviseurs spreken. Graag nemen wij van te voren even contact met u op, om uw zorgen en wensen te bespreken. Wij zullen ten alle tijden uw zorgen meenemen en eventueel onze speciaal ingerichte ruimte hier op aanpassen.

Tijdens de persoonlijke afspraak staan uw eigen wensen centraal, wilt u bijvoorbeeld in een specifiek model proefrijden? Dan zullen wij de auto van te voren desinfecteren en voor u klaar zetten. Of wilt u liever samen met een verkoopadviseur een BMW of MINI configureren, of heeft u al plannen tot bestelling? Dit is allemaal mogelijk, wij richten de afspraak in op uw wensen. De afspraak is één op één en wij zorgen ervoor dat u niet in contact komt met andere collega's.

De voordelen op een rijtje.

Exclusief voor u open.
Voor uw en onze veiligheid.
Ook in de avonduren of op zondag.*
Vrijblijvend.
Veilige mogelijkheid tot bekijken en het maken van een proefrit.
Minimaal contact.
Voor zowel gebruikte als nieuwe BMW's & MINI's.

Liever geen fysieke afspraak? Plan een Skype afspraak.

Heeft u liever toch geen fysieke afspraak, maar wilt u wel in contact komen met een verkoopadviseur? Dan bieden wij u graag een online afspraak aan door middel van de video-bel app 'Skype'. Met het gebruik van de app Skype  kunt u de verkoopadviseur zien praten en kan hij het beeldscherm van zijn computer delen en u bijvoorbeeld helpen met het configureren van uw gewenste model, of een offerte voor u maken. En dat allemaal terwijl u mee kijkt. Daarnaast kunt u al uw vragen kwijt, maar dan veilig op afstand, achter uw eigen computer, laptop, ipad of telefoon. Zo houden we het contact toch persoonlijk.

Vestiging:
Voorkeursdatum:

* Alleen op zondag mogelijk in Dordrecht. Numansdorp is gesloten op zondag.