DE BMW i3 UNIQUE FOREVER EDITION.

VERKRIJGBAAR VANAF €44.995,-. DIT JAAR NOG LEVERBAAR.

Het energieke, individuele en futuristische design van de BMW i3 Unique Forever Edition staat voor toekomstgerichte mobiliteit. Bij de gelimiteerde BMW i3 Unique Forever Edition straalt de sportiviteit er in twee nieuwe kleuren vanaf - in Aventurin Rot of Storm Bay metallic met accenten in E-Copper of Frozen Grey. De 12 meest gevraagde opties - waaronder 20 inch lichtmetalen wielen, het Sportpakket en lederen Interieur Design Suite - zijn standaard. Samen met het futuristische design maakt het deze geheel elektrische BMW voor altijd uniek.

01. Uniek Interieur

Met ledere stoelen in de kleur Vernasca Dark Truffle en gedeeltelijk lederen portier bekleding geven de BMW I3 Unique Forever een luxueuze uitstraling die hem echt een ''One Off'' feeling geven.

02. One of 2000

Bij uw Unique Forever edition krijgt u een exclusief opschrift in de zijkanten van uw portierdeuren dat uw auto maar één van de 2000 is.

03. Unique Forever Stiksel

Bij het instappen trekt de BMW I3 Unique Forever meteen uw aandacht. Op de hoofdsteun staan twee woorden die het karakter vormen van deze exclusieve edition: ''Voor altijd uniek''

04. ''De'' auto van de toekomst

Rij op een unieke wijze in de auto van morgen met de carrosserie kleur Aventurinrot  met een accent van Frozen Gray Metallic. Dit versterkt zijn sportieve uiterlijk.

05. Unieke varianten

De tweekleurige carrosserie kleur in exclusief Storm Bay met accenten van Frozen E- Coppe Metallic geven deze BMW I3 Unique Forever een zeer modern en sportief uiterlijk.

06. Iconische Voorzijde

Dankzij de exclusieve stikker in de nierengrille van deze editie van de BMM I3 maken de voorzijde en de gehele auto nog specialer.

Bekijk ons huidige aanbod

Op zoek naar een BMW i3 Occasion of een nieuwe BMW i3? Bekijk dan onze voorraad via de volgende knoppen.