CLEAN AIR PAKKET VOOR UW BMW.

Juist nu staat hygiëne voorop en daar hoort ook gezonde luchtkwaliteit bij. Voor een schone start kunt u nu bij uw BMW dealer terecht voor het Clean Air pakket. Zo wordt o.a. het interieur van uw BMW gedesinfecteerd en uw airco gereinigd en gecontroleerd. Het oog wil ook wat: een grondige wasbeurt van het exterieur laat uw BMW weer blinken als nieuw. Alles om een gezond klimaat in uw BMW te garanderen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom.

SCHONE LUCHT, FRIS DE WEG OP.

Het Clean Air pakket bestaat uit:

• Het desinfecteren van uw BMW (stuur, versnellingspook, contactpunt en alle handgrepen in zowel interieur als exterieur).
• Een grondige reiniging van uw airco en controle van de aircowerking.
• Wassen van de buitenzijde.

U kunt het Clean Air pakket ook zonder onderhoud afnemen. Vraag voor de actuele prijzen een offerte aan.

HET ONZICHTBARE BELANG VAN AIRCOREINIGING.

Uw airco werkt het hele jaar voor u en filtert stuifmeel, stof, bacteriën, schimmels en ander vuil. Deze vervuiling hoopt zich langzaam op en zonder dat u het doorheeft ademt u verontreinigde lucht in. Herkent u een van de volgende veelvoorkomende problemen? Denk hierbij aan: terugkerende gezondheids­klachten zoals niezen, geïrriteerde luchtwegen en droge ogen, vervelende bijgeluiden, ramen die snel beslaan en geurklachten. Dan is uw aircosysteem hoogst­waarschijnlijk toe aan onderhoud.

Tijdens dit onderhoud wordt de airco grondig gereinigd en nagekeken op defecten en wanneer nodig het filter vervangen. Zo kunt u genieten van schone lucht tijdens het rijden en met een gerust hart de airco laten blazen tijdens warme dagen.

OFFERTE AANVRAGEN.