DE BMW iX3 BIJ U OP DE STOEP.

Grote voorraad, snel rijden en een proefrit op locatie.

30 januari is het zo ver: de volledig elektrische BMW iX3 komt uit. Bij Dubbelsteyn | De Fonkert kunt u nu al een afspraak maken voor een proefrit op locatie. Wij komen met de auto naar u toe voor een coronabestendige proefrit.

Door onze grote voorraad is er voor iedereen een geschikte kleur en uitvoering beschikbaar. De BMW iX3 is er in de variaties Executive en High Executive (met o.a. sportstoelen en een achteruitrijcamera). Ervaar dit nieuwe model als eerste!

Meld u via onderstaand formulier aan voor de proefrit. Kies een datum en tijdstip en wij staan binnenkort met de BMW iX3 bij u op de stoep.

* We werken met tijdsloten, staat uw gewenste tijdslot er niet meer tussen kies dan de optie 'Anders' of neem contact op via ons contactformulier.

PLAN UW PROEFRIT.

INFORMATIE OVER DE BMW iX3.

De BMW iX3 is het eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model. De BMW iX3 beschikt over een actieradius van 460 kilometer in de WLTP testcyclus en gaat daarmee de concurrentie aan om de top 3 van grootste actie radii binnen te treden.

De BMW iX3 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Executive of High Executive. De Executive uitvoering is al erg compleet met o.a. een panorama dak, stoelverwarming, ambiance verlichting en 19" velgen. De High Executive uitvoering bevat extra opties, waaronder sportstoelen, een achteruitrij camera en 20" velgen.

PRIJSOVERZICHT.

Prijs
Executive € 67.500,-
High Executive € 73.500,-
Operational Lease vanaf € 919,-
Private Lease vanaf € 995,-
Netto bijtelling vanaf € 325,-

SNEL RIJDEN.

Mocht u overwegen om de BMW iX3 aan te schaffen, dan kan Dubbelsteyn | De Fonkert deze ook snel voor u leveren. We hebben er een groot aantal op voorraad ingekocht, zo hoeft u niet te wachten op productie maar kunt u gelijk op pad. Toch eerst nog even proefrijden? Met de huidige lock down gaat dit natuurlijk wat moeilijker, gelukkig mag dit wel op locatie. We brengen daarom de BMW iX3 naar u toe, waar u op uw gemak het model kunt bekijken en in kunt proef rijden. Uiteraard met de corona maatregelen in acht genomen.