BMW BUSINESS EDITIONS.

TIJDELIJK TOT € 7.511,- VOORDEEL.

BMW Business Edition Lichtpakket

ADAPTIEVE LED-LAMPEN.

Deze geavanceerde BMW koplampen bieden u bochtverlichting met een variabele lichtbundel voor de stad en snelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam, dat uw grootlicht automatisch in- en uitschakelt voor tegenliggers. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.

BMW Business Edition Navigatie

BREEDBEELD NAVIGATIE.

Ervaar het plezier en gemak van dit hoogwaardige weergave- en bedieningsconcept in breedbeeld. Het hoge-resolutie Touch Control Display met het nieuwste BMW Operating System is onder meer te bedienen via aanraking met uw vinger of via de iDrive Touch Controller.

BMW Business Edition Interieur

SPORTSTUURWIEL.

Het stuur is waarschijnlijk de belangrijkste manier waarop u met uw BMW in contact staat. Dit sportstuurwiel met de met leer beklede handgrepen ligt bijzonder aangenaam en vast in de hand – en zorgt zo voor een directer stuurgevoel.

BMW Business Edition stuurbediening

CRUISE CONTROL.

Altijd ontspannen rijden in uw BMW Business Edition dankzij de geavanceerde Cruise Control van BMW. Eenvoudig te bedienen vanaf het sportstuurwiel, en inclusief remfunctie voor als u de ingestelde snelheid verlaagt.

BMW Business Edition Controlepaneel

AUTOMATISCHE AIRCO.

Regel het klimaat in uw BMW met de automatische 2-zone of 3-zone airconditioning. Stel de temperatuur en luchtstroom apart in voor de bestuurder, de bijrijder en de achterbank. Inclusief microfilter en actief koolstoffilter voor de luchtreiniging.

BMW Business Edition binnenspiegel

KLASSE 3 ALARMSYSTEEM.

Het Klasse 3 Alarmsysteem biedt u optimale bescherming voor uw BMW. Dit SCM goedgekeurde alarmsysteem biedt u beveiliging van de deuren, motorkap, bagageklep, het interieur en een hellingshoeksensor. Wel zo veilig, met al die geweldige opties op uw Business Edition.