DE BMW 5 SERIE - EINDE VOORRAAD VOORDEEL.

In juli 2020 zal de nieuwe BMW 5 Serie het modellengamma van BMW versterken. Daardoor kunnen wij de huidige BMW 5 Serie voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. De nieuwe BMW 5 Serie is de ultieme business sedan, met sportieve inslag. Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5 Serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt. Speciaal voor u hebben wij nog een voorraad nieuwe BMW 5 Series extra scherp geprijsd. Voor u de uitgelezen kans om voor een aantrekkelijk bedrag in de ideale business sedan te gaan rijden!


Een overzicht.

BMW 5 Serie Sedan

Executive Uitvoering
Automaat
17" velgen
LED verlichting
Lederen bekleding

Nu v.a. € 59.999,-

BMW 5 Serie Touring

Executive Uitvoering
Automaat
17" velgen
LED verlichting
Lederen bekleding

Nu v.a. € 65.999,-

DESIGN.

De BMW 5 Serie Sedan overtuigt met zijn sportieve en moderne design. Uitrustingen als het BMW Laserlight aan de voorzijde, de trapeziumvormige uitlaateindstukken en de LED achterlichten accentueren het dynamische en vooruitstrevende karakter van de auto. In het interieur benadrukken features als de Ambiance verlichting en de van keramiekapplicaties voorziene bedieningselementen het comfort en de elegantie van de business-sedan.

RIJDYNAMIEK.

Meer kracht, meer controle. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Serie Sedan laat zich altijd van zijn sportieve kant zien. Met perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en ondersteltechnologiën, zoals het adaptieve onderstel, de Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive, zijn optimale grip en maximaal rijplezier gegarandeerd.

CONNECTED.

Stijlvol richting de toekomst: geavanceerde assistentiesystemen en connectiviteit zorgen voor maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve zakelijke en entertainmentfuncties u informeren en vermaken. Met de slimme digitale services bent u onderweg altijd verbonden. Voor zorgeloze en ontspannen mobiliteit.


OFFERTE AANVRAGEN.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter, we nemen graag contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.