DE NIEUWE BMW 2 SERIE ACTIVE TOURER.

Leverbaar vanaf € 41.558,00
Private Lease vanaf € 549,00
Netto bijtelling vanaf € 273,00

De tweede generatie BMW 2 Serie Active Tourer is er! Een opvallend nieuw uiterlijk en interieur. De carrosserie is dynamischer, de grille wat groter én hoekiger en de BMW heeft zelfs verzonken portiergrepen. In het vernieuwde interieur valt gelijk het nieuwe BMW iDrive systeem op, wat bij de BMW iX voor het eerst is gebruikt - enorm innovatief dus! Reden genoeg om de BMW 2 Serie Active Tourer een keer in het echt te komen ervaren.

2-Active-Tourer-voorbumper.jpg
2-Active-Tourer-achterbumper-1.jpg
2-Active-Tourer-achterlicht-1.jpg
2-Active-Tourer-achterbak-1.jpg
2-Active-Tourer-wiel.jpg
2-Active-Tourer-interieur.jpg


DE HIGHLIGHTS.

01 Grotere nierengrille

De grille van de Active Tourer is iets vergroot en hoekiger gemaakt. Dit zorgt voor een modern en aanstekelijk uiterlijk.

02 Klaar voor de stad

Met een gemiddeld verbruik van 1 op 16  voor de brandstof motoriseringen kunnen we de Active Tourer als vrij zuinig bestempelen. Daarnaast zijn er ook (mild) hybrid varianten beschikbaar met een actieradius tot wel 80km.

03 Curved Display

De BMW 2 Serie Active Tourer beschikt, als 2e BMW model, over het 'Curved Display'. Dit betekent dat het instrumentendisplay één geheel is met het touchscreen.

04 iDrive systeem

Zaken zoals klimaat, het audiosysteem, het navigatiesysteem en communicatiesysteem bedient u nu eenvoudig via het touchscreen van het Curved Display. In tegenstelling tot het vorige model, die met de iDrive draaiknop te bedienen was.

Verschillende motoriseringen.

De BMW 2 Serie Active Tourer is beschikbaar met de volgende motoriseringen:

  • 218i
  • 218d
  • 220i
  • 223i
  • 225e
  • 230e

Nog meer weten over de 2 Serie Active Tourer? Klik op de knop 'Ik heb interesse' en stel uw vraag. We proberen binnen 3 uur te reageren op werkdagen.