FINANCIER TIJDELIJK TEGEN 2,99% RENTE.

Kiest u voor een nieuwe BMW en koopt u deze bij Dubbelsteyn | de Fonkert, dan kunt u deze tijdelijk financieren tegen een actierente van 2,99%. Dit aanbod geldt zowel zakelijk als privé en is nu tijdelijk geldig. Met een vast bedrag weet u exact waar u aan toe bent, de scherpe rente staat immers gedurende de gehele looptijd vast. 

VASTE MAANDLASTEN.

Wanneer u uw perfecte BMW heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om de volledige aanschafprijs of een deel daarvan te financieren. Het gefinancierde bedrag betaalt u vervolgens in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met de rente. U kiest hierbij zelf van tevoren uw looptijd (12 tot 60 maanden) en bepaalt of u een aanbetaling wilt doen of een slottermijn wilt afspreken om het maandbedrag te verlagen. Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar van uw BMW. U kunt dan doorrijden in uw huidige auto of deze inruilen voor een nieuwer model.

Bij een financiering zorgt u zelf voor brandstof, de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Kiest u voor een BMW Top Cover verzekering met WA + Volledig Casco dekking, dan is uw BMW niet alleen compleet gedekt, maar profiteert u ook van de scherpe actierente van 2,99%. Zonder verzekering profiteert u van een actierente van 3,99%.

Enkele voordelen van BMW Top Cover.

All-risk dekking (WA + Volledig Casco)
Tot 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaardevergoeding
Geen eigen risico bij herstel door de BMW dealer
Schadeherstel met originele BMW onderdelen
Gratis vervangend vervoer
Accessoires kosteloos meeverzekerd tot € 2.500,-
BMW Service Inclusive kosteloos meeverzekerd

DE BMW 118i.

Vanaf € 259,- per maand.

DE BMW 218i GRAN COUPE.

Vanaf € 279,- per maand.

DE BMW 318i SEDAN.

Vanaf € 329,- per maand.