PRIVÉ LEASEN.

Al vanaf € 369,- per maand.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. U betaalt een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw BMW komen daar nog bij. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Heeft u de BMW gevonden die helemaal voldoet aan uw wensen en wilt u deze privé leasen? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden en zorgen wij voor een offerte op maat. Gaat u akkoord met de offerte, dan bereiden wij de privé lease aanvraag voor u voor. U vult vervolgens zelf uw financiële gegevens aan via een online portaal. Als uw aanvraag is geaccepteerd, wordt de overeenkomst naar BMW Dubbelsteyn verstuurd. U tekent de overeenkomst en geniet vervolgens zorgeloos van uw nieuwe BMW. U hoeft zelf verder niets te regelen. Dat doen wij voor u!

DE NIEUWE BMW 3 SERIE TIJDELIJK VANAF € 599,-.

Wát een 3 Serie. Groter, lichter, meer vermogen en slimmer dan ooit. Met technologie die zorgt voor meer rijplezier. Zoals de interactieve cockpit. Intuïtief én snel. De BMW Intelligent Personal Assistant herkent uw stem. En met een simpele “hey BMW” wordt u op uw wenken bediend. Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW 3 Serie nu tijdelijk vanaf € 599,- per maand.