BESTEL NU DE MINI ELECTRIC. RIJDEN IN MAART.

CHARGED WITH PASSION.

Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een evolutionaire stap in, waarmee de go-kart handling en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel over naar een nieuwe elektrische urban lifestyle. De MINI Electric is verkrijgbaar vanaf 7 maart 2020.

Zowel privé als zakelijk leasen kan al vanaf € 499,- per maand. 

minie7-1.jpg
minie4.jpg
minie3.jpg
minie6.jpg
minie1-1.jpg
minie2-1.jpg
minie8.jpg
minie5.jpg

TOP PRESTATIES.


184 PK 7.3 SEC
en direct koppel. 0-100 k/u.


We hebben de kenmerkende handling en sportieve stijl van MINI overgenomen en een nieuwe krachtbron toegevoegd voor extra rijplezier. Op het moment dat je voor het eerst de volledig elektrische MINI door de bocht stuurt, voel je dat dit MINI op zijn meest intens is - een beleving op een geheel nieuw niveau.

Bij verkeerslichten telt niet alleen het vermogen, maar ook het koppel dat je tot je beschikking hebt. De volledig elektrische MINI geeft je dat volledige koppel, en wel onmiddellijk. Een benzinemotor moet daarentegen altijd eerst toeren opbouwen om koppel te genereren en vervolgens dat vermogen door de transmissie te leiden voordat het bij de wielen komt.

Dus zodra het licht op groen springt en je het gaspedaal indrukt, is het koppel onmiddellijk aanwezig. Vanwege het directe hoge koppel en het hoge toerental van de elektromotor heeft je volledig elektrische MINI geen koppeling nodig en kun je onmiddellijk accedlereren - op elk gewenst moment en bij elke snelheid. 0-100 kilometer per uur in 7.3 seconden, zonder vertraging en zonder versnellingsonderbrekingen.

EEN ECHTE MINI.

De volledig elektrische MINI is het originele icoon, nieuw leven ingeblazen voor de wegen van morgen. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kW, die onder de vloer wordt gemonteerd tussen de voorstoelen en onder de achterstoelen. De plaatsing van de accu verschaft de volledig elektrische MINI een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en de handling verbetert, maar ook het bochtenwerk nog leuker maakt.

Je voelt de sensatie dicht bij de weg te zijn. Zijn grote spoorbreedte en strak afgestelde veersysteem houden je stevig en stabiel op de weg bij elke bocht die je aansnijdt.

PARTICULIER

Voor de particulier hebben wij een speciaal uitgeruste Midnight Black MINI Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen die de link met MINI Electric benadrukken. Je rijdt deze MINI via Private Lease voor € 599,- per maand (o.b.v. 18 maanden en 10.000km per jaar) tot aan de levering van je nieuwe MINI Electric en wissel je gratis in voor jouw MINI Electric wanneer deze klaar is!

ZAKELIJK

Voor de zakelijke klanten hebben wij een goed uitgeruste en zakelijk ogende MINI 5-deurs beschikbaar. De MINI 5-deurs lease je voor een scherp tarief van € 589,- per maand, op basis van 20.000 km per jaar. Met de aanbetaling van € 1250,- ben je verzekerd van een productieplaats. De MINI 5-deurs ruil je vervolgens kosteloos in voor jouw eigen MINI Electric wanneer deze klaar is.

Overbruggingsaanbod-01.jpg
Overbruggingsaanbod-02.jpg
Overbruggingsaanbod-04.jpg
Overbruggingsaanbod-05.jpg
Overbruggingsaanbod-06.jpg